Termeni si conditii

 

Atentie: VĂ RUGĂM SĂ CITIŢI CU ATENŢIE TERMENII ŞI CONDIŢIILE DE UTILIZARE PREZENTATE MAI JOS, ÎNAINTE DE A FOLOSI SAU DE A OBŢINE ORICE MATERIALE, INFORMAŢII, PRODUSE SAU SERVICII prin intermediul websiteului hotelmanor.ro (“Site-ul”)

 

Definitii si Termeni
Hotel Manor – este marca a S.C. ELMONT CONSTRUCT SRL, persoana juridica de nationalitate romana, avand sediul social in Constanta, Strada Biruintei, nr.87 avand numar de ordine in Registrul Comertului J13/1433/2002, cod unic de inregistrare fiscala RO14711755.
Vanzator – S.C. ELMONT CONSTRUCT SRL, persoana juridica de nationalitate romana, avand sediul social in Constanta, Strada Biruintei, nr.87, avand numar de ordine in Registrul Comertului J13/1433/2002, cod unic de inregistrare fiscala RO14711755.
Cumparator – persoana fizica, societate sau alta entitate juridica care efectueaza o comanda pentru rezervarea unui spatiu de cazare
Site – domeniul www.hotelmanor.ro si subdomeniile acestuia.
Comanda – un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator prin care Cumparatorul transmite Vanzatorului, prin intermediul Site-ului intentia sa de a achizitiona Servicii de pe Site.
Servicii – orice serviciu, inclusiv documentele si serviciile mentionate in Comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator, Cumparatorului ca urmare a Contractului incheiat.
Campanie – actiunea de a expune in scop comercial, un numar finit de Servicii avand un stoc limitat si predefinit, pentru o perioada limitata de timp stabilita de catre Vanzator.
Contract – reprezinta contractul la distanta incheiat intre Vanzator si Cumparator, fara prezenta fizica simultana a Vanzatorului si a Cumparatorului.
Continut

 • toate informatiile de pe Site care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament electronic;
 • continutul oricarui e-mail trimis Cumparatorilor de catre Vanzator prin mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;
 • orice informatie comunicata prin orice mijloc de catre un angajat/colaborator al Vanzatorului, Cumparatorului, conform informatiilor de contactare, specificate sau nu de catre acesta;
 • informatii legate de Ofertele si/sau Tarifele practicate de Vanzator intr-o anumita perioada acestea putand fi modificat oricand fara o informare prealabila,in functie de disponibilitate si perioada, neafectand tarifele si ofertele deja achizitionate;
 • date referitoare la Vanzator, sau alte date privilegiate ale acestuia.

Rating – modalitate de exprimare a gradului de satisfactie a unui Utilizator/Client/Cumparator fata de un produs. Rating-ul se exprima sub forma de stele, fiecare produs putand primi un punctaj de la o stea, la cinci stele. Acest grad de satisfactie va fi asociat intotdeauna review-ului scris de Utilizator/Client/Cumparator asupra unui produs sau serviciu.
Document – prezentele Termene si Conditii.
Newsletter – mijloc de informare periodic, exclusiv electronic, respectiv posta electronica (e-mail, SMS) asupra Bunurilor si Serviciilor si/sau a promotiilor desfasurate de Vanzator intr-o anumita perioada, fara niciun angajament din partea Vanzatorului cu referire la informatiile continute de acesta.
Tranzactie – incasarea sau rambursarea unei sume rezultata din vanzarea Serviciului de catre ELMONT CONSTRUCT SRL Cumparatorului, prin utilizarea serviciilor procesatorului de carduri agreat de catre Vanzator.
Specificatii – toate specificatiile si/sau descrierile Bunurilor si Serviciilor asa cum sunt precizate in descrierea acestora.

Utilizarea acestui website confirma faptul ca ati acceptat tacit Termenii si Conditiile prezentate  mai jos. Daca nu sunteti de acord cu aceste Conditii, va rugam sa nu continuati accesarea Site-ului.

 • Toate paginile site-ului rosunt proprietatea societatii Elmont Construct S.R.L..
 • Toate codurile HTML, precum si controalele Active X detinute de acest website sunt proprietateaElmont Construct S.R.L..
 1. CONDITII DE UTILIZARE

Toti utilizatorii Website-ului hotelmonor.ro se obliga sa respecte prezentele Conditii pentru utilizarea Website-ului.

Acest Acord stabileşte utilizarea de către dumneavoastră a Website-ului de Internet localizat la adresa https://hotelmanor.ro (denumit în continuare „Website-ul”) şi se constituie între Elmont Construct S.R.L. (denumită în continuare “Hotel Manor” , „al nostru”, „nouă” sau „noi”) şi dumneavoastră, acţionând din partea dumneavoastră sau a unui cumpărător, membru sau furnizor în numele căruia v-aţi înregistrat (denumit în continuare „Dumneavoastră”). Prin folosirea, vizionarea, transmiterea, reţinerea, stocarea şi/sau utilizarea informațiilor și materialelor Website-ului, a serviciilor sau a funcţiilor oferite în sau de Website sau a conţinutului Website-ului, în orice modalitate, Dumneavoastră sunteţi de acord cu fiecare dintre Termenii Şi Condiţiile prezentate în continuare, şi renunţaţi la orice drept de a reclama ambiguitate sau eroare în prezentul Acord. Datele si informatiile sunt prezentate in Website numai in scopuri informative. Hotel Manor isi rezerva dreptul de a modifica unilateral si fara nicio notificare prealabila: continutul, forma de prezentare si/su structura Website-ului in orice moment si nu va avea nicio raspundere in acest sens, modificarile facute fiind considerate a fi acceptate de catre Dumneavoastra daca veti continua sa folositi Site-ul dupa afisarea Termenilor si Conditiilor afisate pe Website .

Dumneavoastră şi Elmont Construct S.R.L. sunteţi contractori independenţi şi nici o agenţie, parteneriat, companie mixtă, relaţie angajat – angajator nu este urmărită şi nu se va crea prin acest Acord.

Datele referitoare la alte companii sunt folosite cu acordul expres al tuturor partilor implicate si pot fi schimbate sau modificate oricand, la cererea acestora.

 1. SCOPUL SI NEANGAJAREA RASPUNDERII

Website-ul este disponibil doar pentru persoane fizice sau juridice care pot încheia contracte valabile în conformitate cu legislaţia aplicabilă. Website-ul şi serviciile oferite de Website nu sunt disponibile pentru minori.

Website-ul şi materialele continute sunt furnizate de noi numai în scop informative. Prin furnizarea acestor materiale, noi nu ne angajăm să furnizăm servicii sau consultanţă de natură juridică sau de altă natură. Informaţia conţinută în Website se bazează pe surse considerate ca fiind exacte şi credibile, iar noi am efectuat demersuri rezonabile pentru a asigura corectitudinea informaţiilor. Cu toate acestea, Hotel Manor nu garanteaza asupra actualitii informatiilor prezentate pe Website.

Elmont Construct S.R.L. nu garanteaza in niciun fel calitatea Website-ului din punct de vedere tehnic si functional si nici lipsa virusilor care ar putea exista pe Website. Elmont Construct S.R.L. nu va fi raspunzatoare pentru niciun fel de daune directe sau indirecte suferite sau invocate de catre Dumneavoastra provenind din disfunctionalitati ale Website-ului.

 1. COPYRIGHT

Elmont Construct S.R.L. va autorizeaza sa explorati acest Website numai daca utilizarea este facuta in scop personal, necomercial si cu conditia sa mentineti toate simbolurile si textele cu privire la dreptul de autor si drepturile de proprietate intelectuala si industriala pe care le contin materialele originale pe orice copie a acestora. Website-ul şi conţinutul prezentat pe acesta, nu poate fi copiat, reprodus, republicat, încărcat, postat, modificat, transmis sau distribuit fără permisiunea Elmont Construct S.R.L., cu excepţia cazului in care Dumneavoastră descărcati, prezentati sau imprimati o copie a materialelor prezentate în acest Website folosind un singur calculator, exclusiv pentru folosinţa Dumneavoastră necomercială.

Intregul continut al Website-ului reprezinta proprietatea Elmont Construct S.R.L.conform prevederelor legale in materia drepturilor de autor si drepturile de proprietate intelectuala si industriala. Utilizarea neautorizata in orice mod a oricaror materiale de pe Website,  se pedepseste conform legislatiei romane. In situatia nerespectarii acestor conditii, nu sunteti autorizat sa utilizati acest Website si trebuie sa distrugeti toate materialele tiparite ori salvate in calculator.

Cu excepţia situaţiilor în care se precizează altfel, toate numele, logo-urile, mărcile comerciale, mărcile de servicii, și numele comerciale sunt proprietatea Elmont Construct S.R.L. şi nu pot fi folosite de nimeni pentru nici un scop fără acordul nostru scris, exprimat in prealabil. Marca comerciala folosita pe acest Website, proprietatea Elmont Construct S.R.L., este urmatoarea: Hotel Manor.

 1. PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Datele cu caracter personal se refera la orice informatii care pot fi utilizate pentru a va indentifica sau pentru a va contacta. Acestea vor fi prelucrate de catre Hotel Manors in conformitate cu prevederile Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice si ale Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date (“Legea 677/2001”), putand fi folosite in scopuri asociate comercializarii serviciilor si produselor noastre, cum ar fi:

 1. Procesarea comenzilor sau a cererilor Dumneavoastra;
 2. Oferirea de produse si/sau servicii catre Dumneavoastra;
 3. Facturarea si incasarea valorii serviciilor;
 4. Solutionarea cererilor, a intrebarilor sau a reclamatiilor Dumneavoastra;
 5. Realizarea studiilor de piata si de produs si marketingul produselor si al serviciilor Hotel Manor si ale companiilor asociate/partenere;
 6. Contactarea Dumneavoastra (inclusiv prin email sau telefon) in legatura cu oferte de produse si servicii Hotel Manor si ale companiilor asociate/partenere sau in legatura cu produse si servicii ale unor terte parti care credem ca ar putea fi de interes pentru Dumneavoastra (cu exceptia cazului in care ne-ati adresat o cerere scrisa prin care refuzati sa fiti contactat in acest sens);
 7. Alocarea sau oferirea unor eventuale recompense, reduceri sau beneficii;
 8. In urma introducerii datelor cu caracter personal ale Dumneavoastra in una dintre sectiunile Website-ului, vă dați acordul expres si neechivoc pentru ca detinatorul Website-ului, pentru intreaga durata a existentei acestuia, sa poata folosi aceste date in scopuri de promovare, marketing, publicitate, statistici, precum si pentru informarea Dumneavoastra referitor la activitatea website-ului, a afiliatilor, precum si cu privire la serviciile si produsele/marcile Hotel Manor, a afiliatilor si colaboratorilor sai.
 9. DREPTURILE DUMNEAVOASTRA CU PRIVIRE LA PRELUCRAREA DATELORN CU CARACTER PERSONAL

Drepturile Dumneavoastra cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, astfel cum sunt prevazute de Legea 677/2001, sunt următoarele: dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de intervenţie asupra datelor, dreptul de opoziţie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a va adresa justiţiei.

Aceste drepturi includ urmatoarele:

 1. dreptul de a obtine, la cerere si in mod gratuit pentru o solicitare pe an, confirmarea faptului ca datele Dumneavoastra sunt prelucrate de catre Elmont Construct S.R.L.;
 2. dreptul de a va opune in orice moment, din motive intemeiate si legitime legate de situatia Dumneavoastra particulara, ca date care va vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari, cu exceptia cazurilor in care exista dispozitii legale contrare. In caz de opozitie justificata, prelucrarea nu va mai viza datele in cauza;
 3. dreptul de a va opune, in orice moment, in mod gratuit si fara nici o justificare, ca datele care va vizeaza sa fie prelucrate in scop de marketing direct, in numele Elmont Construct S.R.L.. sau al unui tert ori sa fie dezvaluite unor terti intr-un asemenea scop;
 4. dreptul de a va adresa justitiei in situatia in care ati suferit un prejudiciu in urma prelucrarii datelor Dumneavoatra cu character personal;
 5. dreptul de a inainta plangere, catre autoritatea de supraveghere in situatia in care considerati ca datele dumneavoastra nu au fost prelucrate conform legii.

Pentru exercitarea acestor drepturi va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata, expediata pe adresa de email contact@hotelmanor.ro. In cerere se va preciza daca se doreste ca informatiile sa fie comunicate la o anumita adresa (chiar si e-mail) sau printr-un serviciu de corespondenta care sa asigure predarea numai personal. Hotel Manor va comunica informatiile solicitate in termen de 15 zile de la data primirii cererii.

 1. DEZVALUIREA INFORMAȚIEI

Prin transmiterea oricăror idei, comentarii, sugestii sau alte informaţii către noi referitoare la îmbunătăţirea Website-ului şi/sau a serviciilor legate de Website (denumite în continuare „transmiterea”), Dumneavoastră acceptaţi că astfel de transmiteri vor fi considerate şi vor rămâne proprietatea Elmont Construct S.R.L.. Nici o transmitere nu va reprezenta vreo  obligaţie de confidenţialitate din partea Elmont Construct S.R.L. şi nu va fi obligata să facă publică nici o transmitere.
Elmont Construct S.R.L. va deţine toate drepturile legate de transmiteri şi va avea dreptul să folosească transmiterea fără restricţie, pentru orice scop, fie el comercial sau de altă natură, fără nici o compensaţie către Dumneavoastră. De asemenea, Dumneavoastra garantaţi că deţinătorul oricărui drept, inclusiv de drepturi morale, în contextul de faţă, a renunţat complet şi efectiv la toate aceste drepturi şi v-a transmis Dumneavoastră, în mod valid şi irevocabil, dreptul de a transmite drepturile de proprietate către Elmont Construct S.R.L..

Elmont Construct S.R.L. are dreptul sa dezvaluie informatia:

 1. Companiilor asociate/partenere care pot folosi informatia in aceleasi scopuri ca si noi;
 2. Tertelor parti specificate la art. 4.6 din acesti Termeni si Conditii;
 3. Agentiilor de urmarire a creditelor (cu exceptia cazului in care avem o altfel de intelegere) care au dreptul de a schimba informatii despre Dumneavoastra cu alte organizatii si care pot tine evidenta persoanelor cu datorii.
 4. LEGATURILE SPRE ALTE WEBSITE-URI

Website-ul poate contine legaturi sau trimiteri catre alte Website-uri, oferite doar pentru ajutorul Dumneavoastra. Daca utilizati aceste link-uri, veti parasi Website-ul hotelmanor.ro. Noi nu am analizat aceste Website-uri, nu controlam si nu suntem responsabili pentru aceste Website-uri si/sau continutul lor. Astfel, Elmont Construct S.R.L. nu garanteaza informatiile, software-ul si alte produse sau materiale gasite pe aceste Website-uri sau orice rezultate care pot fi obtinute prin utilizarea lor. Aceste Website-uri pot trimite propriile lor COOKIES către utilizatori, pot colecta date, solicita informaţii sau pot conţine informaţii pe care le veţi putea găsi ca fiind nepotrivite sau ofensive. În plus, advertiserii de pe respectivele Website-uri pot trimite către utilizatori COOKIES pe care noi nu le putem controla. Elmont Construct S.R.L. isi rezervă dreptul de a dezactiva link-uri din partea oricărui terţ către Website. Nu uitaţi că ori de câte ori transmiteţi informaţii online, aceste informaţii pot fi colectate şi folosite de persoane necunoscute. Hotel Manor nu garanteaza securitatea niciunei informaţii pe care o obţineţi online. Accesand acele Website-uri si folosind produsele si serviciile de pe acestea o faceti exclusive pe propriul risc.

 1. PROMOTIILE

Toate promotiile sunt supuse disponibilitatii si inventarului unitatilor noastre, Elmont Construct S.R.L.. isi rezerva dreptul sa schimbe, sa modifice sau sa anuleze promotiile in orice moment si fara niciun anunt in prealabil.

 1. ACT DE RENUNŢARE, EXCLUDEREA GARANŢIEI

WEBSITE-UL ŞI ORICE INFORMAŢIE, CONŢINUT ŞI/SAU MATERIAL LEGATE DE ACESTA SUNT FURNIZATE PE BAZA PRINCIPIULUI „AŞA CUM ESTE”, FĂRĂ GARANŢII DE VREUN FEL.

NICI O DECLARAŢIE ORALĂ, VREO CORESPONDENŢĂ SCRISĂ SAU VREO INFORMAŢIE FURNIZATĂ DE SC ELMONT CONSTRUCT SRL SA NU VA CREA O GARANŢIE DE NICIUN FEL, ŞI DUMNEAVOASTRĂ NU TREBUIE SĂ VĂ BAZAŢI PE NICI O ASTFEL DE DECLARAŢIE SAU INFORMAŢIE.
Ne declinăm orice responsabilitate faţă de acurateţea, conţinutul sau disponibilitatea informaţiilor găsite pe alte Website-uri care au legătură cu Website-ul. Nu suntem responsabili pentru proasta funcţionare si securitatea  telefoanelor, reţelelor de electricitate, reţelelor electronice, a reţelelor, a Internetului, a calculatoarelor, a elementelor de hardware sau de software, pentru căderea, întârzierea sau dificultăţile acestora. Mai mult, nu suntem responsabili pentru incorectitudinea informaţiilor fie că sunt cauzate de utilizatorii de Internet fie de oricare dintre echipamentele sau programele asociate cu sau utilizate de Website, fie de erori umane care pot apărea în procesarea oricărei informaţii legate de Website. Website-ul poate să conţină defectini tehnice sau greşeli ori omisiuni tipografice. Elmont Construct S.R.L. nu este răspunzătoare pentru nici o eroare de natură tipografică, fotografică, tehnică sau legată de preţuri (incluzând, dar fără limitare la preţuri greşite ale hotelurilor), care apar listate pe Website-ul nostru. Elmont Construct S.R.L. îşi rezervă dreptul de a face modificări, sau îmbunătăţiri ale Website-ului şi ale produselor sau programelor descrise în astfel de informaţii, în orice moment, fără vreo notificare prealabila.

Ne rezervăm dreptul de a anula sau de a modifica rezervări atunci când se dovedeşte că un client este angajat în activităţi frauduloase sau nepotrivite, precum si în circumstanţe din care reiese că rezervarea conţine sau rezultă dintr-o greşeală sau dintr-o eroare.

 1. LIMITAREA RESPONSABILITATILOR

Elmont Construct S.R.L., furnizorii sai sau alte parti care sunt mentionate pe acest Website, nu sunt responsabile pentru niciun fel de pierderi (incluzand, fara limitari, cele rezultate din profituri pierdute, pierderea datelor sau intreruperea activitatii) rezultate din utilizarea, incapacitatea de a utiliza sau din rezultatele utilizarii acestui Website, a oricaror Website-uri legate la acest Website sau din materialele, informa

tiile sau serviciile continute pe oricare din aceste Website-uri, indiferent daca sunt bazate pe garantie, contract sau orice alta prevedere legala si indiferent daca a fost sau nu atentionat de posibilitatea aparitiei unor astfel de pierderi. Daca utilizarea materialelor, informatiilor sau serviciilor de pe acest Website are ca rezultat aparitia necesitatii de service, reparatii ale echipamentelor sau a datelor, va asumati costurile presupuse de acestea.

 1. DESPĂGUBIRE

Prin acceptarea acestor Termeni si Conditii Dumneavoastră sunteţi de acord să despăgubiţi Hotel Manor, sucursalele, afiliatii, directorii, agenţii şi angajaţii săi, absolviţi de orice plângere sau cerere, incluzând onorarii avocaţiale rezonabile, făcute de o terţă parte referitor la sau rezultând dintr-o încălcare de către Dumneavoastră a prezentului acord sau a documentelor pe care le încorporează sau incalcarea de către Dumneavoastră a oricărei legi sau a drepturilor unei terţe părţi. Faptul că noi nu acţionam în legătură cu încălcări făcute de Dumneavoastră sau de alţii nu înseamnă că renunţăm la dreptulnostru de a acţiona în ceea ce priveşte încălcări similare sau subsecvente.
Dumneavoastră sunteţi integral răspunzător pentru menţinerea confidenţialităţii parolei şi a contului Dumneavoastră şi pentru toate activităţile care au legătură cu acesta.

 1. INLATURAREA RASPUNDERII

PRIN UTILIZAREA WEBSITE-ULUI, TOŢI UTILIZATORII FAC CUNOSCUT ŞI SUNT DE ACORD CĂ PĂRŢILE DESPĂGUBITE SUNT ELIBERATE, DESCĂRCATE ŞI CONSIDERATE NEVINOVATE DE ŞI NU SUNT RESPONSABILE PENTRUNICIUN FEL DE RĂSPUNDERE ÎN CEEA CE PRIVEŞTE TOATE ASPECTELE LEGATE DE SITE (INCLUZÂND DAR FĂRĂ A SE LIMITA LA ORICE ÎMBOLNĂVIRE, PIERDERE, LITIGIU, RĂNIRE FIZICĂ, MOARTE, DAUNE ADUSE PROPRIETĂŢII, ŞI PLÂNGERI BAZATE PE DREPTURI DE PUBLICITATE, DEFĂIMARE, SAU ÎNCĂLCAREA VIEŢII PRIVATE, ONORARII REZONABILE ALE AVOCAŢILOR ŞI CHELTUIELI DE JUDECATĂ) CARE POT APĂREA DIN UTILIZAREA WEBSITE-ULUI SAU ACCEPTAREA, POSESIA, FOLOSIREA SAU FOLOSIREA GREŞITĂ A INFORMAŢIILOR, MATERIALELOR, SERVICIILOR SAU PRODUSELOR LEGATE DE ACESTEA SAU DOBÂNDITE DE LA ACESTEA. NE REZERVĂM DREPTUL CA, ORICÂND ŞI FĂRĂ NICI O RĂSPUNDERE, SĂ RESTRICŢIONĂM SAU SĂ REFUZĂM ACCESUL ORICUI LA SITE ŞI LA SERVICIILE, CONŢINUTUL, MATERIALELE ŞI FUNCŢIILE SALE

 1. ACCES ŞI INTERFERENŢE

Dumneavoastră nu veţi folosi nici o metodă de a copia Website-ul, conţinutul sau informaţiile conţinute de acesta fără consimţământul nostru prealabil dat in scris. Dumneavoastră sunteţi de acord să nu folosiţi nici un aparat, program sau metodă care să interfereze ori să încerce să interfereze cu funcţionarea corectă a Website-ului sau a oricărei tranzacţii care se efectuează prin Website. Dumneavoastră sunteţi de acord să nu copiaţi, reproduceţi, alteraţi, modificaţi, creaţi lucrări derivate sau să prezentaţi în public orice element de conţinut al Website-ului fără consimţământul prealabil scris al nostru sau al unei terţe părţi.

Informaţia pe care ne-o furnizaţi Ddumneavoastră nouă (i) trebuie să nu conţină niciun virus, „Cai Troieni”, viermi, bombe logice sau alte metode de programare pentru calculatoare care au ca scop deteriorarea, interferenţa cu scop de a afecta, interceptarea sau exproprierea oricărui sistem, date sau informaţii şi (ii) nu va crea obligatii in sarcina noastra si nu va cauza pierderi (în tot sau în parte) pentru serviciile ISP-urilor noastre sau a altor furnizori.

 1. Documente contractuale
  14.1. Prin inregistrarea unei Comenzi pe Site, Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile comerciale.
  14.2. Contractul se considera incheiat intre Vanzator si Cumparator in momentul terminarii sejurului la hotelul Manor din Mamaia Nord.
  14.3. Documentul si informatiile puse la dispozitie de catre Vanzator pe Site vor sta la baza Contractului.

 

 1. LEGILE APLICABILE

Acest Website este administrat de Elmont Construct S.R.L.. de la sediul sau. DE ASEMENEA nu garanteaza ca materialele sau serviciile de pe acest Website sunt in concordanta sau disponibile pentru utilizarea acestora in afara Romaniei. Nu puteti utiliza/exporta materialele si serviciile din acest Website sau orice copie sau adaptare care incalca legea. Daca accesati Website-ul din afara Romaniei, o faceti pe propria Dumneavoastra raspundere. Aceste Conditii vor fi respectate in concordanta cu legile statului roman. Folosirea Website-ului este neautorizată în orice jurisdicţie care nu are ca efect aplicarea tuturor prevederilor acestor Termeni si Conditii. Dumneavoastră sunteţi de acord că orice acţiune în justiţie decurgând din sau în legătură cu Termenii si Conditiile prezentului Acord va fi solutionata de catre instanţele judecatoresti competente din România.

 

 

 1. COMUNICARE

Întrebări sau comentarii referitoare la Website şi la informaţii conţinute în Website pot fi transmise pe e-mail la adresa contact@hotelmanor.ro. Orice comunicare sau material transmis nouă prin Website sau Internet email este transmis pe baze non – confidenţiale.

 

 1. GENERALITATI

Elmont Construct S.R.L. poate schimba aceste conditii oricand prin modificarea acestui anunt. Ar trebui sa vizitati aceasta pagina periodic, pentru a revedea aceste conditii. Anumite dispozitii ale acestor conditii ar putea fi anulate de anumite anunturi sau conditii legale localizate pe anumite pagini ale Website-ului.

PENTRU UTILIZAREA ACESTUI WEBSITE ESTE NECESAR SA CITITI SI SA ACCEPTATI ACESTE REGULI IN TOTALITATE. VIZITAREA IN CONTINUARE A ACESTUI WEBSITE PRESUPUNE CA SUNTETI DE ACORD CU ACESTE REGULI.