Ziua hoteliera, checkin, checkout

Ziua hoteliera incepe la ora locala 15:00 (ora la care se poate face check¬in)
Ziua hoteliera se incheie la ora locala 12:00 a doua zi (ora la care se face check¬out )

Plata se face la check-in, pentru toata perioada de cazare.

Daca clientul doreste sa faca un late check-out (in functie de disponibilitate), poate sa ocupe camera astfel:

  • intre orele 12:00-15:00 pentru o taxa aditionala de 25% in plus fata de tariful achitat pe ultima noapte cazata.

 

  • intre orele 12:00-18:00 pentru o taxa aditionala de 60% in plus fata de tariful achitat pe ultima noapte cazata.

 

  • Peste orele 18:00 pentru o taxa aditionala de 100% in plus fata de tariful achitat pe ultima noapte cazata.

 

Numele clientului, data check-in-ului si a check-out-ului se vor specifica de fiecare data.
Persoanele care vor ocupa camera se vor prezenta la receptie cu actele de identitate, in momentul check¬in¬ului.

Rezervari

Rezervarile sunt garantate numai pana la ora locala 22:00. Daca check-in-ul se face dupa ora locala 22:00, clientul are obligatia de a anunta receptia, pentru a putea sa isi pastreze rezervarea. In caz contrar, rezervarea se anuleaza automat.

Camerele pot avea tarife diferite în funcție de perioadă, tip de cameră și modalitate de rezervare.

Ocuparea camerelor

Camerele duble SUPERIOARE pot fi ocupate de maximum 2 adulti si un copil in varsta de maxim 14.99 ani astfel:

– intre 0-5.99 ani copilul are gratuitate la cazare si mic-dejun, fara pat suplimentar inclus

– intre 6-11.99 ani copilul achita 60 lei/noapte fara pat suplimentar cu mic dejun inclus sau 140 lei / noapte cu pat suplimentar si mic-dejun incluse.

– intre 12-14.99 ani copilul achita pat suplimentar 140 lei/noapte cu mic-dejun inclus

 

Camerele duble DELUXE pot fi ocupate de maximum 2 adulti si 2 copii astfel:

– primul copil intre 0-5.99 ani are gratuitate la cazare si mic-dejun, fara pat suplimentar inclus

– primul copil intre 6-11.99 ani achita 60 lei/noapte cu mic-dejun inclus fara pat suplimentar si 140 lei / noapte cu mic-dejun si pat suplimentar incluse

– primul copil intre 12-14.99 ani achita 140 lei /  noapte cu mic-dejun si pat suplimentar incluse

 

– al doilea copil intre 0-1.99 ani gratuitate la cazare si mic-dejun. Patutul de bebelus este inclus in functie de disponibilitate.

 

Apartamentele pot fi ocupate de maximum 3 adulti si 1 copil astfel:

A 3a persoana intre 0—5.99 ani are gratuitate la cazare si mic-dejun, fara pat suplimentar inclus

A 3a persoana intre 6—99 ani achita 60 lei / noapte cu mic-dejun inclus si pat suplimentar

A 4a persoana intre 0-5.99 ani are gratuitate la cazare si mic-dejun fara pat suplimentar inclus

A 4a persoana intre 6-99 ani achita 60 lei / noapte cu mic dejun si pat suplimentar incluse

 

 

Camerele sunt alocate la receptie in funcție de primirea solicitărilor. Cererile de camere alaturate pot fi garantate doar in functie de disponibilitate. Dacă se prefera o anumită camera sau etaj se achita o taxa suplimentară de 20% din valoarea camerei / zi.

 

ACCESUL ANIMALELOR IN HOTEL: NU este permis accesul animalelor de companie în hotel.

 

CAMERE PENTRU NEFUMĂTORICamerele sunt pentru nefumători. Este interzis fumatul în camere!

 

CĂRȚI DE CREDIT: Hotelul acceptă următoarele tipuri de cărți de credit: VISA, Maestro, Mastercard .

 

Politica de vanzare Online
1. Accesul in vederea efectuarii unei Comenzii ii este permis oricarui Client/Cumparator.
Pentru motive justificate  SC ELMONT CONSTRUCT SRL  isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul Clientului/Cumparatorului in vederea efectuarii unei Comenzi si/sau la unele din modalitatile de plata acceptate, in cazul in care considera ca in baza conduitei sau a activitatii Clientului/Cumparatorului pe Site, actiunile acestuia ar putea prejudicia in vreun fel SC ELMONT CONSTRUCT SRL. In oricare dintre aceste cazuri, Clientul/Cumparatorul se poate adresa Departamentului Rezervari al Hotelului, pentru a fi informat cu privire la motivele care au condus la aplicarea masurilor susmentionate.
2.  SC ELMONT CONSTRUCT SRL  poate publica pe Site informatii despre Servicii si/sau promotii practicate de catre acesta sau de catre oricare alt tert cu care  SC ELMONT CONSTRUCT SRL  are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada de timp si in limita stocului disponibil.
3. Toate tarifele aferente  Serviciilor prezentate pe Site sunt exprimate in lei (RON) si includ T.V.A.

  1. In cazul platilor online Vanzatorul nu este/nu poate fi facut responsabil pentru niciun alt cost suplimentar suportat de Cumparator, incluzand dar nelimitandu-se la comisioane de conversie valutara aplicate de catre banca emitenta a cardului acestuia, in cazul in care moneda de emitere a acestuia difera de RON. Responsabilitatea pentru aceasta actiune o poarta numai Cumparatorul.

5 Toate informatiile folosite pentru descrierea Serviciilor disponibile pe Site (imagini statice / dinamice / prezentari multimedia / etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Vanzatorului, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.

 

METODE DE PLATA SI POLITICA DE ANULARE:

  1. Plata – rezervari online pe website

Aveti obligatia sa achitati integral valoarea rezervarii la momentul efectuarii acesteia cu card online prin procesorul de plati online EUPLATESC.

In caz de anulare a rezervarii sau neprezentare (no-show), veti fi penalizat cu pretul total al rezervarii. Rezervarile efectuate prin intermediul website-ului www.hotelmanor.ro  sunt de tip nerambursabil

  1. Plata – rezervari la receptie
    La efectuarea unei rezervari se va emite o factura proforma pentru plata unui avans de 50% din valoarea totala a rezervarii.

Aveti obligatia sa achitati valoarea facturii proforme emise in termen de 48 de ore de la emiterea acesteia dar nu mai tarziu de ora 12:00 in ziua de check-in.

Puteti anula rezervarea oricand fara penalizari cu minim 7 zile inaintea datei de sosire la hotel iar contravaloarea acesteia se va returna integral clientului  in termen de maximum 14 zile de la procesarea anularii. In caz de anulare cu mai putin de 7 zile inainte de data sosirii, sau neprezentare (no-show), veti fi penalizat cu pretul total al rezervarii.
In cazul in care contravaloarea rezervarii va fi achitata prin OP, va rugam sa ne trimiteti dovada platii pe adresa de e-mail: contact@hotelmanor.ro.

 

 

Penalizari:

In cazul plecarilor anticipate (inainte de terminarea sejurului initial comandat), turistul va achita penalitati in valoare de 100% din suma zilelor ramase.

Rezervarile sunt garantate NUMAI pana la ora  22.00; PUTETI ANUNTA POSIBILA INTARZIERE DUPA ORA LIMITA- LA NR DE TELEFON: 0341-180.012 – receptia hotelului, 0735.876.218 – operator sistem rezervari sau email: contact@hotelmanor.ro.

 

Facturare – Plata
1. Preturile Serviciilor afisate in cadrul site-ului www.hotelmanor.ro dar si communicate la receptie/telefon/email includ T.V.A. conform legislatiei in vigoare.
2. Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in fiecare oferta. Vanzatorul va emite catre Cumparator o factura/proforma pentru plata cu cardul a Serviciilor Comandate, obligatia Cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.
3.Vanzatorul va transmite Cumparatorului factura aferenta Comenzii ce contine Servicii vandute de SC ELMONT CONSTRUCT SRL, precum şi pentru orice alte plati aferente Comenzii, exclusiv in format electronic, prin transmiterea facturii Cumparatorului prin posta electronica, la adresa de e-mail mentionata de Cumparator in comanda/rezervare.
4. Prin trimiterea Comenzii/rezervarii, Cumparatorul isi exprima acordul sa primeasca facturile in format electronic prin intermediul postei electronice, la adresa de e-mail mentionata in rezervare.